Close me

0 266 715 47 57

Haberler / Belediye, Her Okula Projeksiyon Cihazı Hediye Ediyor

Belediye, Her Okula Projeksiyon Cihazı Hediye Ediyor

16.11.2011 - Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, okullara projeksiyon, sinevizyon cihazı hediye etmeye devam ediyor.

Bandırma Ulaşım Hizmetleri. A.Ş. Genel Müdürü Bülent Bican, belediye tarafından projeksiyon cihazı olmayan ihtiyaç sahibi okullara verilmek üzere, 6 adet projeksiyon ve sinevizyon cihazını perdeleriyle birlikte belediyeye teslim etti.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, "Biz belediye olarak her eğitim öğretim döneminde kentimizdeki okullara projeksiyon cihazları hediye ediyoruz. Bu eğitim yılında da ihtiyacı olan okullara ders için cihazlar hediye ettik. Ulaşım Hizmetleri A.Ş.Genel Müdürü Bülent Bican ve yönetim kurulu da, okullara destek için 6 adet cihaz alıp getirdi. Bu cihazları hafta içinde okul müdürlerine sırayla teslim edeceğiz. Bandırma Ulaşım A.Ş.'nin eğitime katkı yapması bizleri mutlu etti. kendilerine Bandırma halkı adına teşekkür ederiz "dedi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, 2010-2011 eğitim öğretim döneminde, Bandırma'daki 25 ayrı okula projeksiyon cihazı perdesi hediye edip ayrıca Bandırma, Erdek, Edincik, Manyas Karşıkaya'daki okullara da 200 milyonluk yardımcı ders kitabı bağışı yaptı. Başkan Pekel ayrıca, okulların park ve bahçelerini düzenletti, çevre yollarını yeniletti.

Yeniliklerden Haberdar Olun